Keratine & Botox Behandel Set

MAINTENANCE KIT

Shampoo en straightening keratine gel voor behandeling

Door de keratine te leveren die uw haar nodig heeft, verjongt het uw haar en verhoogt het de duurzaamheid.

139,95

Keratine & Haarbotox
Keratine & Haarbotox After-care

AFTER-CARE KIT

Shampoo en conditioner na behandeling

Het wordt aanbevolen om de After Care Set te gebruiken om de gezondheid van het haar dat een keratine straightening en botox behandeling heeft ondergaan te beschermen en om de levensduur van het proces te verlengen.

29,95

MAINTENANCE KIT MINI

Shampoo en straightening keratine gel voor behandeling

Door de keratine te leveren die uw haar nodig heeft, verjongt het uw haar en verhoogt het de duurzaamheid.

29,95

Gebruikswijze:

1 - PRE-TREATMENT SHAMPOO

Was het haar minstens 2 keer met de Pre Treatment Shampoo. Daarna goed uitspoelen. Als het haar vet of olie bevat, kunt u dit proces herhalen. Droog het haar voor 80% met een föhn of handdoek.

2 - STRAIGHTENING GEL

Schud de fles keratine goed voor gebruik. Doe de keratine behandeling in een schaaltje. Verdeel het haar in minstens 6 tot 8 secties en breng het product met een kwast aan op kleine strengen haar. Gebruik daarna een dunne kam om het overtollige product uit de strengen haar te kammen en te gebruiken voor de volgende streng haar. Laat het mengsel 30 tot 40 minuten intrekken. Droog het haar zonder uit te spoelen. Maak het haar 100% droog met behulp van een föhn.

3 - MAINTENANCE / FLATNING

Verdeel het haar in 5 delen. Neem een kleine haarlok van maximaal 1 centimeter dik en laat de stijltang ongeveer 10 keer per haarlok naar beneden glijden. Stel de stijltang in op: 230°C voor haar in goede conditie; 210°C voor chemisch behandeld haar; 190°C voor fijn en dun haar. Werk vanaf de nek naar boven toe.

4 - AFTER-CARE

Gebruik de Keratine Aftercare set 1 of 2 keer per week. De Aftercare shampoo en conditioner voorkomt dat het haar versleten raakt. Het zorgt ervoor dat de steilheid van het haar tot wel 4 maanden behouden blijft.

BEKIJK ONZE WINKEL VOOR ALLE ANDERE PRODUCTEN

Gratis verzending vanaf €50 binnen NL en €100 voor de rest van Europa