Nourishing Eyebrow Lamination

Het geeft de vorm die u wenst aan uw wenkbrauwen en zorgt voor een perfecte afwerking van uw make-up

Nu ook in kleine formaat

10ml

Liviton Nourishing Eyebrow Lamination met zijn kleurloze en sterke fixatievorm geeft de gewenste vorm aan je wenkbrauwen en zorgt voor een perfecte afwerking van je make-up. Met zijn keratine, aminozuren en verzorgende oliën voedt het de bestaande wenkbrauwwortels en verstevigt het de wenkbrauwen. Terwijl het je wenkbrauwen een natuurlijke en onberispelijke uitstraling geeft, kun je er scherper uitzien.

Kenmerk

Hiermee kun je eenvoudig je wenkbrauwen de gewenste vorm geven. Met zijn transparante structuur laat het nooit residu en witheid achter. Het fixeert en lift de wenkbrauwen en zorgt de hele dag voor een perfecte wenkbrauwlook. Het is geschikt voor gebruik met kleurproducten zoals wenkbrauwschaduw en wenkbrauwpotlood. Het vult de wenkbrauwen door een kleurloze afwerking te geven met zijn transparante structuur. Met zijn keratine, aminozuren en verzorgende oliën voedt en versterkt het de wenkbrauwen en wenkbrauwwortels. Het is niet nodig om het de hele dag op te frissen met zijn blijvende effect.

Gebruik

Aanbrengen op een schone en droge huid waar u geen foundation of concealer op heeft. Neem een kleine hoeveelheid product op het wenkbrauwborsteltje en schraap het overtollige eraf, zorg ervoor dat er voldoende op het borsteltje blijft zitten. Breng uw wenkbrauwen in vorm met behulp van het borsteltje door de buigbare kop aan te passen. Na het drogen kunt u uw make-up afmaken en uw wenkbrauwen kleuren. Zorg ervoor dat u het borsteltje na elk gebruik wast en schoonmaakt.

12,95

BEKIJK ONZE WINKEL VOOR ALLE ANDERE PRODUCTEN

Gratis verzending vanaf €50 binnen NL en €100 voor de rest van Europa