Verzend- en retourbeleid

Attentie!

Bij de beoordeling van verbruiks- en/of hygiëneproducten en hulpmiddelen (zoals shampoo, huidverzorging, make-up, stylingproducten/tools, etc.) is het niet toegestaan de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Uitgangspunt hierbij is dat de klant het product alleen mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in de winkel ook zou mogen doen. De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een behandeling die verder gaat dan is toegestaan. Als u een hygiëneproduct terugstuurt, wordt een waardevermindering van 100% toegepast.

Al onze producten worden vanuit Nederland via een veilige verzendmethode naar u verzonden. Lees meer over ons verzendbeleid onder het kopje ‘verzending’. Wij hopen dat u net zoveel van onze producten houdt als wij. Als u om wat voor reden dan ook één of alle producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u hiervoor veertien (14) dagen de tijd nadat de bestelling is afgeleverd. Als aan de retourvoorwaarden is voldaan, betalen wij u graag terug. U kunt uw retour aanmelden in het onderstaande formulier!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen binnen Nederland met een orderwaarde van minder dan € 50 euro, rekenen wij € 4,50 verzendkosten. Voor bestellingen binnen Europa met een orderwaarde van minder dan € 75 euro, rekenen wij € 7,50 verzendkosten.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u uw pakket de volgende werkdag. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op dinsdag geleverd.

Welke partij zal mijn bestelling leveren?

Al onze bestellingen worden vanuit Nederland naar u verzonden met pakketdienst PostNL. Zij zorgen voor een veilige en snelle levering van uw bestelling. Voor bestellingen die buiten Nederland worden geplaatst, wordt de vervoerder automatisch overgedragen aan TNT.

Wat is de levertijd als ik artikelen koop die allemaal een andere levertijd hebben?

Als uw bestelling artikelen bevat met een langere levertijd, verzenden wij uw hele bestelling pas als deze compleet is.

Let op:

Alle producten moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd, verzegeld en ongeopend blijven.

Kies een geschikte kartonnen verzenddoos voor uw retourzending om beschadiging van de inhoud tijdens het transport te voorkomen. Regel een retourzending met een vervoerder van uw keuze. Onze verontschuldigingen – u dient de verzendkosten voor de retourzending te dragen, deze worden niet terugbetaald.

Hoe werkt het retourproces?

Vul het onderstaande formulier in, inclusief uw bewijs van betaling. Een van onze servicemedewerkers zal binnen 48 uur contact met u opnemen over uw retourzending. Uw ticket zal worden beoordeeld en een passende oplossing zal worden aangeboden. U stuurt uw retourzending inclusief een kopie van het ingevulde formulier naar ons adres (zie onderaan de pagina). Wij zullen uw retourzending ontvangen en verwerken. Een van onze servicemedewerkers neemt contact met u op over de retourzending en de verdere afhandeling van uw retourzending. Bent u niet tevreden over het product? U heeft het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de bestelling. – waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit neemt. – waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit neemt. Uiteraard bent u niet verplicht ons de reden van uw beslissing om het product terug te sturen mee te delen, maar uw feedback kan nuttig zijn, zodat wij ons kunnen verbeteren. Dit kan ook via het onderstaande formulier.

De retourprocedure

Indien u de overeenkomst herroept, ontvangt u uw geld terug, exclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Wij zullen u terugbetalen met gebruikmaking van dezelfde betaalmethode die u hebt gebruikt om de oorspronkelijke transactie uit te voeren, tenzij wij uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen; in elk geval zullen voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij kunnen wachten met terugbetalen totdat wij de goederen hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. U moet de goederen in de oorspronkelijke staat aan ons retourneren of aan ons overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit om de overeenkomst te herroepen heeft aangekondigd. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen als gevolg van het retourneren van de producten in gebruikte staat.

Wat is het retouradres?

Liviton Professional Europe
Leemansweg 27 G
6827BX ARNHEM
Nederland

Retourformulier

Gratis verzending vanaf €50 binnen NL en €100 voor de rest van Europa